Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Második bekezdésed első felét nem egyszer hallottam már másoktól is.
Más: kaptam antibiotikumot. Mielőtt elkezdtem volna szedni átolvastam a papírját. Azt írja hogy vagy lenyelni vagy vízben feloldani és meginni. Ezt választottam. Meglepően gyorsan szétbomlik. Ahogy vízbe ér 1-2 mp múlva már látni hogy bomlik, ha kiskanállal rásegítek akkor néhány mp alatt szét is bomlott az egész.
C vitamint nem tudtam lenyelni így szájban oldás maradt. Szerencsére ez is viszonylag gyorsan bomlik, 3-4 kör alatt leért a helyére. -
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nah, latod ezert erdemes piszkalni a dolgokat egy kicsit tovabb, mert bar valtozni nem fog tole semmi, viszont az onerzeteskedessel osszegyurt, csusztatasra es hazugsagra epitett rozoga takolmanyok azert rendszerint felfedik magukat es osszedolnel egy kicsit eroteljesebb rugdosastol. Aztan akinek van szeme a latasra, az lassa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest