Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt inkabb az a problema, hogy en az egyetem miatt Miskolcon elegge le vagyok kotve, o pedig az elkotelezettseget hianyolja, vagy legalabbis valami ilyesmit, de azon kivul, hogy szeretem, tul sok mindent nem tudok erre neki mondani..

(#41289) Integra
En alapvetoen a szokasos "mindegy" hozzaallassal mentem neki a dolognak, nem tudtam, hogy ha pestre megy, akkor nem akar-e esetleg "uj eletet kezdeni". Az egesz ugy indult, hogy en felkeszultem ra, hogy nem lesz belole semmi.(#41288) lenox
Sajat lakast, "csaladot", tovabbtanulast a bizonytalanra. Nem is nagyon erzem magam kesznek ilyen szintu kapcsolatra, nagyon fiatal vagyok az ilyesmihez. Szeretne ugy erezni, hogy o a legfontosabb, de nekem ez nem stabil, amig nincs normalis vegzettsegem es allasom, etc.
Kicsit kislanyosan naivnak tunik az egeszhez valo hozzaallasa, mintha rozsaszinben latna a vilagot.
Az, hogy az egyetemen egyaltalan kepes vagyok-e elvegezni a bsc-t egyaltalan, az mar megint egy mokas kerdes. Peldaul ma is fent leszek, hogy anal I. potzh-ra tanuljak, mert egyelore nem sok kozom van hozza, hala annak, hogy nem igazan figyeltem a kozepiskolaban..
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- 4TB Gen4x4 SSD
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest