Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Milyen meló ez, ha nem titok? Csak kiváncsiságból kérdem.
tbs: csak az a baj, hogy 6évig (és még utána is, folyamatosan) olyan dolgot tanulni, ami nem érdekel, rettenetesen nehéz.
Egy másik dolog, ami érdekelne, az vagy egy pénzügyi elemzői, vagy pedig marketing. Csak ezekre nem adtam be jelentkezést, miközben az orvosira, mérnök infóra igen (na meg a gyógyszerészetire is beadtam). Amúgy a gyógyszerészeti sem rossz, de egy patika marha drága és végülis nem azért tanulsz annyi ideig, hogy boltos legyél. Csak ez is öt év, és úgy, hogy a kémiát nem szeretem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest