Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Most csakazértis visszaolvastam mi volt a zindító gondolás, és nem értem., de precizitásod legendás,
Eztetet meg nem kérdőjeleztük meg, meg aztán nem igaz hogy le se ... amit írtál, na de nem nyalok már többet, mert túl sokat kubáztam, ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apa: Tudtam, csak nem sejtettem
Meg figyelmetlen vagyok. Vagy csak tudatalatt óvtam mindenkit a helyzetszituációból adódó konfliktusból..
(persze ez is poén) (de a korhoz való tetszésnyilvánítás amúgy nem ám )
hű de van bajom most a ragokkal, toldalékokkkal, meg miegyébbel, pedig Nyelvtanom mindig vagy hibátlan, vagy csak simán 5-ös volt)Anya:Mindegy mit mondok, közben úgyis nőre gondolok, ha nem is egyre, hanem csak úgy, nőre..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Le Mans Ultimate
- Hálózati / IP kamera
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMD Ryzen 5 9600x 3,9 GHz
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD RX5700 8GB!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4TB Gen4x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eztetet meg nem kérdőjeleztük meg, meg aztán nem igaz hogy le se ... amit írtál, na de nem nyalok már többet, mert túl sokat kubáztam, ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg figyelmetlen vagyok. Vagy csak tudatalatt óvtam mindenkit a helyzetszituációból adódó konfliktusból..
(persze ez is poén) (de a korhoz való tetszésnyilvánítás amúgy nem ám )