Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Logitech z-5450 digital 5.1 speker system
- Milyen videókártyát?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Most csakazértis visszaolvastam mi volt a zindító gondolás, és nem értem., de precizitásod legendás,
Eztetet meg nem kérdőjeleztük meg, meg aztán nem igaz hogy le se ... amit írtál, na de nem nyalok már többet, mert túl sokat kubáztam, ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apa: Tudtam, csak nem sejtettem
Meg figyelmetlen vagyok. Vagy csak tudatalatt óvtam mindenkit a helyzetszituációból adódó konfliktusból..
(persze ez is poén) (de a korhoz való tetszésnyilvánítás amúgy nem ám )
hű de van bajom most a ragokkal, toldalékokkkal, meg miegyébbel, pedig Nyelvtanom mindig vagy hibátlan, vagy csak simán 5-ös volt)Anya:Mindegy mit mondok, közben úgyis nőre gondolok, ha nem is egyre, hanem csak úgy, nőre..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series S11 BT 46 mm, JET BLACK ALU , ÚJSZERŰ, üzletből, garancia 2028.03.18ig, Csere ON
- Lenovo X390 13,3" laptop matt kijelző / Intel i7-8665U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD / magyar bill.
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eztetet meg nem kérdőjeleztük meg, meg aztán nem igaz hogy le se ... amit írtál, na de nem nyalok már többet, mert túl sokat kubáztam, ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg figyelmetlen vagyok. Vagy csak tudatalatt óvtam mindenkit a helyzetszituációból adódó konfliktusból..
(persze ez is poén) (de a korhoz való tetszésnyilvánítás amúgy nem ám )