Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alcor Snugbook kibeszélő
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hádebasszaki, rólam még sose mondta senki hogy bármilyen probléma lenne a gondolkodásommal, stílusommal, hozzáállásommal, fanatizmusommal, odaadásommal, vagy bármivel ami számíthat egy kapcsolat, nem beszélve az érzelmességemről, (amit lassan sikerül azért nekik kiölni) ha kell komoly vagyok, ha kell nem, meg még fényezhetném magam hetekig fölöslegesen, ha egyszer ez nem kell senkinek. Most akkor marad a külső, meg a zseton. Külsőre nem vagyok egy Brad Pitt/...stb (férfiideálok felsorolva), de ez a csávó sem. Az mondjuk speciel úgy tűnik hogy nem okoz gondot neki a világ végére utaztatni valakit, nem is egyszer, de mondhatnám azt is hogy megvan a lóvéja. Nekem meg nincs.
Most akkor mi az ami nem látszik.Oszt már megin' összevissza síránkozok itt hiába...

Új hozzászólás Aktív témák
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest