- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
micsoda meglepetés unortodoxia mégsem működik

ha bárhol európában el tudod adni nagyker áron a benyát Xért, nem fogsz ide hozni hogy eladd 2/3X-ért... ha a kristálycukrot Y-ért kell adnod a boltban, de feldolgozva Y*1.5 vajon mire fókuszálsz mint termelő? stbstb...
keringett egy írás a választások után, amiben egy átlag lipsi leírja, hogy mennyi támogatást kapott a kormánytól és mégis ellenzéki és a végén ő a suttyó, na kb. én is így érzem magam, bár nekem se csok se lakásfelújítás, "csak" 1 kulcsos adó. nagyságrendileg annyi plusz fizut kapok / hó a gyenge ft miatt, mint egy nem nagyon sok éve tanító tanár, a havi áramfogyasztásom 100-120kwh , az éves fűtésem 50K alatt van... nekem kvázi mindegy mennyibe kerül, de kvázi hazaáruló vagyok, mert szerintem nincs pénz olimpiára, nem kéne 40 új stadion ami amúgy töküres és szerintem felháborító, hogy egy analfabéta figurából megcsinálták az ország leggazdagabb emberét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs