Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
én 4.5el járok, ha akarok tető nélkül. a térdig érő vízben is elment ma a pilisborosjenői levendulaszedés után, valószínű nem sokkal utánunk s
csúszhatott szét az aszfalt, és zárták le az egész 10-es utat.20 éves í traktor, szart se ér, szart se kér. de az igényeimnek megfelel. nyilván neked más igényeid vannak, tehát ahhoz kell igazítani a gépet, amit láthatóan sikerült is, örüljünk hát!
kukac: ha stresszelne a 2k olvasatlan levél, akkor nem lennének olvasatlanok
amúgy nem tudom, hogy hoztam össze a bugot, hiszen csak a szerkesztésre kattintottam, s ez jött be. bármi is lehet az oka, winfost használok
amúgy meg ne kamuzz az időjárásról, itt 20ker fekafalva közepááén már reggel 9lpr 27 fok volt. aztán föntebb ment gyorsan, de dél környékén jött a szél és a felhők, el is menekültünk előle Ürömön túlra, drágán szedni szar levendulát a tömegben, hogy utána ott kapjon el a zúzda de elég keményen.apropó van már ilyen, hogy szombaton is csendespihenő vagy mi a rák? szombaton tesómnál nyírtam a füvet a kertben siófokon, és nagy vehemenciával jött a szomszéd, hogy ne hangoskodjak, mert 12-15ig nem lehet. én erről nem tudok... ő meg valószínű arról nem tud, hogy a nyaralójától 50 méterre van a vasút, ahol 30 percenként húz el a gyorsvonat valamelyik irányba. de lehet, hogy csak én gondolom úgy, hogy az hangos
meg a motorosok, a v8 mustangot rotyogtatók, a befröccsözve biciklitúrázó, a kormányra jbl boomboxot gumipókozó tucctuccbajnokok... akik ugye állandó résztvevői a történetnek. de ha venné a fáradságot, és lemenne a partra, ahol egy lélek nincs, akkor kussban tudna olvasni és napozni... bár lehet ott meg a békák kuruttyolnak hnagosan
merthogy maisbitte nincs, az tuti.mindenesetre mondtam neki hogy majd vasárnap lesz csendespihenő amikor nem leszek itt, de ha most átjön segíteni, akkor akár még ma is lehet. csendben elkullogott ezután... köszönés nélkül. bár alapból anélkül szólított meg, tehát nem is értem, miért válaszoltam neki egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amúgy nem tudom, hogy hoztam össze a bugot, hiszen csak a szerkesztésre kattintottam, s ez jött be. bármi is lehet az oka, winfost használok
amúgy meg ne kamuzz az időjárásról, itt 20ker fekafalva közepááén már reggel 9lpr 27 fok volt. aztán föntebb ment gyorsan, de dél környékén jött a szél és a felhők, el is menekültünk előle Ürömön túlra, drágán szedni szar levendulát a tömegben, hogy utána ott kapjon el a zúzda de elég keményen.
merthogy maisbitte nincs, az tuti.