Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz lenox #56930 üzenetére

Van egy kozos szamlank, a kozos fizetnivalok ,pl rezsi, lakashitel, kaja, ruha, bebiszitter, stb. arrol mennek. Pl. a nyaralas is ( Tudod vannak olyan helyzetek, ahol a ferfi nem keres 3-5x annyit mint a no, sot netan a no keres jobban)
    De pl az egeszsegbiztositasom (250font per ho) tolem megy, a ferjemnek nincs koze hozza. Akkor sem, ha pont terhesseg miatt kotottem. Viszont az o ceges biztositasa , ami a teljes csaladra kiterjed az felesben megy.

Engem zavarna ha a kozosbol venne az 1400 fontos fotomasinajat, vagy ha a kozosbol kiveve beallitana egy x220-al ( mint ahogy minap beallitott eggyel, a megtakariitasabol veve), meg akkor is ha megbeszelne elore velem, mikozben a zsebpenzevel mindenki azt csinal amit akar.

X osszeget bedobunk a kozosbe, a maradek felett masiknak nincs beleszolasa. Es ez igy van jol. ( Ismerem magam, hogy olyan lennek mint anyum, aki apum osszes penzet elszedte szinte, meg elszamoltatta, ez meg az mibol van, en ilyet nem fogok csinalni. A ferjem "zsebpenze" az ove, arra kolti amire akarja. Az en reszem meg az enyem. Ha abbol kolcsonadok valakinek, vagy veszek valamit, az az en reszortom. )

De mint irtam, en azt is nehezen viselnem, ha egyenlotlen lenne a felallas, es az a minimum, hogy ha maternityn is vagyok, megprobaljak ugyanannyit beleadni a kozosbe, mint o, vagy ha nem sikerul, akkor amennyit tudok. Nem szeretnek sem ki sem eltartott lenni, van nekem agyam, meg munkam, erek annyit mint egy ferfi, ezert fizetek is annyit mint egy ferfi.

Etteremben amugy tobbnyire felvaltva fizetunk, es ez igy fair.

Új hozzászólás Aktív témák