- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Igazából nem vagyunk még olyan kapcsolatban, hogy éreztethessem vele a szeretetemet.
Röviden: 6 éve nem láttuk egymást, valamennyire van fogalmunk a másikról, de azóta sokat változtunk. Egyelőre az ismerkedés lenne a cél.
Írtunk már fejenként 2 emailt, de nem a legjobb kommunikációs forma. Azt nem tudom, hogy milyen körítéssel hívjam el személyes találkozóra, hogy igaz is legyen az indok, és ne értse félre. De ezt azt hiszem, nekem kell kitalálni, mert nem nagyon lehet ilyenben tanácsot adni.Azért vagyok nagyon óvatos, mert nem is olyan régen veszítettem el egy barát-barátnőmet egy hasonló miatt. Nem akartam tőle semmit, de félreértette a találkozót, és elküldött elég csúnyán a búsba. Meg azt is közölte, hogy akkor ezek után úgy fog kezelni, mintha soha nem is léteztem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest