Hirdetés
Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
ezt irja a játékok felénél is!!! miota x2 van begajdult pár dolog hiába az amd patch.
-
qdak
addikt

ezt irja a játékok felénél de h az internet exp is ezt irj ki :S
-
qdak
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
nem tom
de igy nagyon gázui: remélem 88X kuldte el

-
qdak
addikt
csak nálam szar a ph?
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later.
, ha bejön meg darabokban minden, jah és fél óra F5 -
qdak
addikt
válasz
kavicssli
üzenetére
én voltam a sofőr, az elejen nem volt jo késve mentem a hawerok 1 rész majdnem indultak haza uccsoval, ahova akrtunk menni utána zárva, voltunk 1 olyan hejen a sppedcore kutya ... ahhoz képes nagyon tréé zene volt, azt kb 4 hejen len ragadtunk onanntol csak ott, egész jo kis hej....
1 Barát A Másiknak:
-Te Zoli, Elég Szarul Nézel Ki,...Iszol Te Rendesen?
-
qdak
addikt
jo reggelt
-
qdak
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére

-
qdak
addikt
valaki help :
nem tudja vki mi van "rien"-el? tel számát tudja v ki? irjon privit please.
"[link]" -
qdak
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
huh errol lekéstem most restart volt outpost nem talált semit inditom a többit

am lehet h az msn volt mert tiszta krix kraxokat irt,majd kiderül h virus e
köszi -
qdak
addikt
a rohadt életbe 70-80%terheltségen megy a procim s nem megy semmi. virus lehet??

-
qdak
addikt
1 éve vok ph-s

-
qdak
addikt
jo éjt, reggelt

-
qdak
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
jóóóóó reggelt
-
qdak
addikt
jo éjjt

-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
középere fel majd jobra balra teleport és 1 bol ugrassz a bal oldaliba ....
na de itt mit? az uvegre fel tudok ugrani de ott megál a tudomány
-
qdak
addikt
köszi én is távolbol erre gondoltam (nem az ne gépem) msn en segitek vkinek, csak nem voltam biztos de igy már eléggé.
kösz még1X -
qdak
addikt
na gyereke ezt mondja meg v ki h mi a fene miatt van?:[link]
-
qdak
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
bármelyik gomb beragad, az egér is ( annak mozgása ) ha elöre megyek akkor elöre megy 5 mp ig tovább. valami ötlet?
-
qdak
addikt
már nem tudom hol kérdezzem:
[link]
itt a hibám amit a gépem csináll, nem csaltam nincs berögzitve a gomb + ilyesmi ha nem hiszitek többszor is felvehetem, a hiba rég nem nyomok semmit a játék meg megy !!!!
mikor nyomom meg nem reagál csak kb 5-10 mp mulva
AMD 3500+ 939, Gigabyte K8NF-9, 6600 256MB, 512 DDR 400 (Single) 400W Chieftec + 2 HDD
ez a gépem, ez 1 old scool game is ezt csinálta amit a szomszéd 1,7 celleronján 1024 ben vigan ment, a C:\ 10G hely van, legujjab driver direkt leszedtem az angolt mert az nem beta, a felbontás mindegy h milyen mert 1024 is jo v mikor meg 640 ben is szar soxor, megcsináltam h semmi nem ment gamen kivül akkor is, ja ezt csinálta: bf2 is ami a 2 generációval ezelötti gépemen is ment, carnivores ice age ami hát nem 1 mai game vmi tipp ezután????
kösz előre.
Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"