- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Csak rémlik, hogy nem csak a projektoroknak szentelsz különösebb figyelmet, hanem mintha a napokban egy deck miatt is sóhajtoztál volna. Valamint emlékezetem szerint mintha erősítőkkel is foglalkoznál. ebből gondoltam, hogy nem egyszerű műkedvelő vagy - de javíts ki ha tévednék

Ha nagyon vad kedvem van, akkor beizzítom a 20 év környéki RA6363S Videoton erőlködőmet, bevágok valamit a Sony CD lejátszómba, amit saját kezűleg tettem működőképessé pár éve, és boldogítom a szomszédot a két saját építésű hangládámmal

De mostanában nemigen van vad kedvem - lassan ráférne egy generál az erősítő potijaira is, mert recsegnek... Majd egyszer rászánom magma
Ennyit arról, hogy milyen hallásom van
Alighanem elteszem magam holnapra, mert lassan tele lesz a homlokom a billyentyűzet lenyomatával - jó8 mindenkinek
Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest