Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Megkerestelek iwiw-en, kiváncsi voltam hasonlít e avatarod ahhoz ahogyan valóságban kinézel, beteges, mi?
Elnézést kérek mindenkitől, aki állatbőrbe bújt, de nem hiszek a beszélő mókusokban és egyéb élőlényekben, szóval többiek valahogy kiestek érdeklődési körömből
Bár az enyém nem egyedi, mégis úgy érzem millió klón vesz körül PH!n, talán mert rólam mintázták? Hol az egom, látta valaki? Nem, szóval szerettem volna egyedit, de még messze vagyok tőle, mint Kalocsától a brazil főszerpaprika. Ez elég sz*r hasonlat volt .. -
Zewa
senior tag
Lehet hogy csak elkezdte gyüjtenia csatlosait a szezonra!
Győrzike só: WÁÁÁá
És midenkia zt modnja Szar, hülye barom..... De midneki nézi!!!!! Én személy szerint el kezdeném győzike fejét fejszével bontani. Denézik.Kalandor: Azért ne áltálánosits pls! Van pár ien hülye pics@, de azért vannak normálissak is
Van pár aki kissé elkurvul, páran elemosodnak, páran elrockeresednek de eza elét rendje. Mindig meg van a közép út (csak a szélsőségek tolodnak ki.)(#8764) tildy A Csapból is ezfolyik és több milliós nézettségi mutató^^ Ne kell nézni de sokan nézik.
Bevallom van amikor még én is. Hogy hova süllyedtem.. :O
Aktív témák
- 3D Studio Max
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Snowboard topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Okos Otthon / Smart Home
- Videós, mozgóképes topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elnézést kérek mindenkitől, aki állatbőrbe bújt, de nem hiszek a beszélő mókusokban és egyéb élőlényekben, szóval többiek valahogy kiestek érdeklődési körömből
Van pár aki kissé elkurvul, páran elemosodnak, páran elrockeresednek de eza elét rendje. Mindig meg van a közép út (csak a szélsőségek tolodnak ki.)