Hirdetés
Aktív témák
-
nincs vele semmi baj szerintem, csak tegnap kissé megzuhant, és ezt szavakba öntötte az Ő stílusában, amivel megint csak semmi bajom nincs, azzal inkább, hogy belerugdosnak ilyen helyzetbe, és felhozza ellenpéldának, hogy majdnem apa lett, mi köze ehhez???Teljesen más dolog a 2, tesóm is 10 hetesen elvetélt, pedig annyira szerettek volna gyereket, már csak ez hiányzott nekik, és sógor, aki kemény, határozott, korrekt, és teljes mértékben faszagyerek, a kórházból zokogva jött ki, megzuhant, összetört és jönnek ezek a barmok okoskodnak és észt osztogatnak, mert a google az van és attól piszkosul okosak
. kezd tele lenni a tököm ezzel. Mellesleg mellékesen megjegyezném, hogy azóta összejött a nővérkéméknek, és a kislányuk Tamara, már 2 és fél éves, de megjárták érte a poklot, hogy most a mennyországba érezhessék magukat 
montoya, kimondhatatlan nevű moderátor, szégyelljétek magatokat(ja és én vagyok a bunkó)
. ja és legközelebb huzzál gumit oszt nem lesz bajod 
bocs szarvasbá a kitörésemér
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Diablo IV
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. kezd tele lenni a tököm ezzel. Mellesleg mellékesen megjegyezném, hogy azóta összejött a nővérkéméknek, és a kislányuk Tamara, már 2 és fél éves, de megjárták érte a poklot, hogy most a mennyországba érezhessék magukat