Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
szeretett volna kiszállni, de tőle ezt itt és most nem fogadtam el. kikészítette az ügy (leginkább az, hogy totálisan ellene fordult mindenki). a végső döntést ő hozza majd meg, nyilván nem kényszeríthetem semmire akarata ellenére. de, az azonnali döntését nem fogadtam el.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Tegnap az adatlapján az volt, hogy folyamatosan megsértette az alapelveket...
Parci : a nem zsidó származásáról való írással nem az volt a baj, amit leírt, hanem ahogyan. Kétségkívűl igencsak félreérthető volt, mégha nem is annak szánta (gyk. kb úgy jöhetett le, hogy egyáltalán hogy meri valaki feltételezni, hogy... Meg hogy én egyáltalán nem. stb. Elég lett volna annyi nem vagyok az, nem pedig 10 sorban magyarázni, miért nem zsidó. Szerintem azt a hozzászólását nem gondolta végig.)
Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest