Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Minimax? Kis unokatestvérem nézi, szörnyű, szegény gyerek meg minden hülye viselkedésformát átvesz belőle, amiről rendkívül nehéz leszoktatni. Gyerek esetén nálam tuti tiltólistán lesz, csak marha nehéz normális mesefilmeket találni dvd-n is, sajnos, a mese pedig hasznos, a felnőtteknek is, ha más nem, akkor kis nyugalmat biztosít.

Kalandor: Így van, ezért szerettem pl a Columbot meg pár Lost-ot megelőző sorozatot, amik csak nagyon picit függtek össze egymással, tehát a szórakoztatás volt a lényegük, nem az, hogy minél több műsoridőt fedjenek le s leragasszák az embert a székhez/fotelhez/stb.
Nem nézem az ún. lineáris sorozatokat, de így is sikerül felhúzniuk a tv adóknak sokszor a csomó ajánlással, mindegy, az én hülyeségem, megérdemlem.
Csacsi: Ezt szórakozás miatt teszed vagy ez a munkád? Szöveg elolvasva, értem.
Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest