Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én is elbaltáztam a tegnapi napomat rendesen. Igaz én a gép előtt ragadtam le; venni akarok egy ilyen pici gépet és 3g router-t akarok belőle faragni: VXL és ehhez próbálok egy kisebb XPt összefaragni (tudom, miért nem linux.. én is nagyon szeretnék érteni hozzá de sajnos sokszor nincs türelmem, most pedig leginkább a modemmel való szórakozás miatt nem lesz linux).
Mint ugyanis kiderült van HSDPA lefedettség otthon csak a nagy épület falai olyan vastagok hogy bentre már nem jutott belőle, a kiskonyhában viszont 2-3 mas térerő van ami már elég a 3.6Mbps-hoz, tesztek alatt pedig ~1.5 Mbps -el stabilan ment, ping 100ms körül, csomagvesztés gyakorlatilag nulla.
Mivel USB-s és beltérre szánt modemről van szó, és nagyon nem akarok tízezreket költeni kész megoldásokra (sőt egy router PCMCIA-s 3G modemmel 100 és felette), így eddig ez tűnik a legjobb megoldásnak.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel USB-s és beltérre szánt modemről van szó, és nagyon nem akarok tízezreket költeni kész megoldásokra (sőt egy router PCMCIA-s 3G modemmel 100 és felette), így eddig ez tűnik a legjobb megoldásnak.