Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
20 éves, 176cm magas, fekete hajú, sötétbarna szemű BME villanymérnök hallgató vagyok. 2 éve nem volt barátnőm, és teljesen ki vagyok éhezve. Genetikai daliásságom csak Jancsi bácsi tudja felülmúlni. Érdekelnek a bitek, a byteok, a processzorok, a rendszerarchitektúrák, és operációs rendszerek. Hasonló érdeklődésű pesti és pécsi lányokat keresek komolyabb kapcsolat reményében itt egy hardveres fórum egyik topicjában. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj privátban!
#20139:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt jön a jeti!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
válasz
venember83
üzenetére
"játszótársam, mondd, akarsz-e lenni?"

de komolyra fordítva a szót :
vettem ma egy usb-s M-audio Transit hangkártyát.
fél óra volt, mire sikerült felinstallálnom, negyedszeri próbálkozásra még sikerült is.
királyság van.amúgy pedig nagyon jó vasárnapom volt, csak 4 órát voltam az irodában.
de leglaább kész van a határidős munka. a cégem pedig megdobhatna most már egy karácsonyi bónusszal, mert eléggé kiköltekeztem.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csináld! Majd jól szétoffoljuk. Meg szidjuk a moderátorokat is.

Qka: Kiről beszélsz?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)