Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
mármint Nagyváradra?
köszi, rendes vagy, de az egy picit messze van.
-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
En ma pl. a kasas havon csuszkalva, jeges esoben sieltem el a reggeli kavemert ( csak mert semmi nem allithat meg azerse
), es mire hazaertem, borig ataztam, es megfagytam, viszont megerte! Egesz jol esett, tenyleg. Nekem sem kene az allando nyar. Neha jo ez is. Csak ne sokaig. De pl. palmafak kozt karacsonyozni, hat....A hus meg raktarba kell telire, megsem ehezhetek....
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), es mire hazaertem, borig ataztam, es megfagytam, viszont megerte! Egesz jol esett, tenyleg. Nekem sem kene az allando nyar. Neha jo ez is. Csak ne sokaig. De pl. palmafak kozt karacsonyozni, hat....