Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
mármint Nagyváradra?
köszi, rendes vagy, de az egy picit messze van.
-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
En ma pl. a kasas havon csuszkalva, jeges esoben sieltem el a reggeli kavemert ( csak mert semmi nem allithat meg azerse
), es mire hazaertem, borig ataztam, es megfagytam, viszont megerte! Egesz jol esett, tenyleg. Nekem sem kene az allando nyar. Neha jo ez is. Csak ne sokaig. De pl. palmafak kozt karacsonyozni, hat....A hus meg raktarba kell telire, megsem ehezhetek....
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Micro Four Thirds
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Biztonsági kamera
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB , RTX A2000 4GB, HP Garancia. Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), es mire hazaertem, borig ataztam, es megfagytam, viszont megerte! Egesz jol esett, tenyleg. Nekem sem kene az allando nyar. Neha jo ez is. Csak ne sokaig. De pl. palmafak kozt karacsonyozni, hat....