Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Annak hát
Felfogtam, hogy mit kell csinálni, meg is jegyeztem, mindenféle utánajárás nélkül sikerült egy számomra nehéz kombinációt elsőre megcsinálnom. Még nincs kész teljesen, még a keresőt kell megnézni, ott van 1-2 fehér terület, meg alaposan át kell nézni mindent, hogy ne legyen átalakítatlan felület*, meg a képcsere tudását még tarhálnom kell (a hátteres képét) aztán talán kész is van.* a betűkön kívül szinte semmi fehér ne maradjon, az egész ph, ma, it, lo úgy nézzen ki ahogy azt én szeretném.

Eddig elég jól sikerült
Aktív témák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Jövedelem
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen TV-t vegyek?
- Pendrive probléma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Felfogtam, hogy mit kell csinálni, meg is jegyeztem, mindenféle utánajárás nélkül sikerült egy számomra nehéz kombinációt elsőre megcsinálnom. Még nincs kész teljesen, még a keresőt kell megnézni, ott van 1-2 fehér terület, meg alaposan át kell nézni mindent, hogy ne legyen átalakítatlan felület*, meg a képcsere tudását még tarhálnom kell (a hátteres képét) aztán talán kész is van.