Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Nem, az én bicóm még pihen.

Legjobb barátomnak van egy hasonló bringája mint az enyém, bár pár dologban eltér. Az alapgép ugyanaz a Mali Cobra, csak más alkatrészeket vettünk bele.De ő nem szokott sárga mezben bicózni és tegnap sem volt bringázni.
Btw, miskolci bringások, egyszer elmehetnénk valahova tekerni egyet.
Kedvenc köröm a belváros-tapolcai barlangfürdő, ahol megállunk és letolünk egy korsó sört minden alkalommal, az egészséges életmód jegyében.
fokukac: volt bizony.
-
(Kolombusz)
veterán
Az amerikai gengeszter jó film.
De: megszüntették a diákjegyet! Nem tudom, hogy máshol is ez van-e, vagy csak a miskolci moziban, de ez szerintem parasztság. 1090 forintot fizettem a jegyért.A jegykezelő annyit nem volt képes mondani, hogy jó szórakozást.
Mögöttem egy saccperkábé 150 kilós nő ült, mindenen röhögött és ficánkolt, a székem háttámlája folyamatosan mozgott...Lehet, hogy nem felfelé, hanem lefelé kéne vinni a jegyárakat és akkor többen mennének moziba?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Frászt.
Azzal, hogy rákattintasz, visszajelzel a botnak, aki küldi és még többet fog rádküldeni. -
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Lassú az uploadom.
De mindjárt megkapjátok, ami jár nektek. -
(Kolombusz)
veterán
Megyek kajálok lassan aztán konditerembe.
Szép napot!
-
(Kolombusz)
veterán
Szép napot nektek!
Legalább olyan szépet egész hétén, mint ez a mai volt.
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Hmmm, lehet meghalt a memkari a telefonomban.
-
(Kolombusz)
veterán
Irie Maffia - Hands in the air
Bocs a kicsit gyenge hangminőségért, lassú az uploadom, muszáj voltam alacsony bitrate-t használni.
-
(Kolombusz)
veterán
De jó kis könyvet vettem Bormannról 540 forintért.
Meg egy Forsíth könyvet is (az Odessa ügyirat), 2700-ért.
Legközelebb a netről rendelek könyveket, nem találtam sok könyvet, ami érdekes lenne a harmadik birodalomról a miskolci könyvesboltokban. -
(Kolombusz)
veterán
Muszáj még itt is róluk beszélni?
Muszáj?A tököm kivan amúgy is velük, nem kell még az is, hogy napok óta a PH-n is erről beszéljünk.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Egészségedre.

Én lekváros fánkot vacsiztam, tokaji aszúval.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Zárva volt az ajtó, fel volt kapcsolva a lámpa, bekopogtam és nem meglepő módon Anyám hangja szólt vissza.
Bash: ez az egy van, két embernek elég. Általában.

csacsi: a tükörben?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Foglalt a fürdő.
-
(Kolombusz)
veterán
Na, én megyek lefekszem, csak előtte lefürdök.
Aztán megnézek egy dokumentumfilmet. -
(Kolombusz)
veterán
Bakker, most nézem, a V9 még a régi P2K szoftverrel jön, mert a V8 Linux szoftvere nem támogatja a HSDPA-t.
Ez kellemetlen.
Ilyet se fogok venni. -
(Kolombusz)
veterán
De finom is a tokaji aszú, kellemesen hüvösen.

-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
A februári tali hol lesz Debrecenben?
Miller van?
-
(Kolombusz)
veterán
Úgy gondoltam, hogy megosztom veletek. De mégsem.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
djtoomi
üzenetére
Hát a női nemi szervet illene azért ismerni.

Ez amúgy tényleg sima kettes, szerintem nyugodtan mehetsz az igazgatóhoz, ha megbuktat, mert nem ötös.
Hmmm, erről eszembe jutott a 4 karós fizika dolgozatom tizedikből... Ehh, kiraktam annak idején a hűtőre. Hálistennek nem írta be, mivel mindenkinek hasonlóan jól sikerült.
Viszont van osztálytársam, akinek tavaly 17 karója volt egy évben németből.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
A Vista jó, a Vista finom, a Vista különleges.

-
(Kolombusz)
veterán
A DFI hangkártyája működik.
Átjumpereltem és megy.Gondoltam megosztom veletek, ha esetleg emiatt nem tudtatok aludni éjjel, akkor most már megnyugodhattok.

-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, csak kért újraaktiválást a Windows, de gond nélkül ment.
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, update.
A DFI lap nem kezeli le rendesen a Supertalent memóriákat, ha 4-en vannak együtt.
Akármit csinálok, nem megy csak 2.Valszeg inkompatibilis, majd jönnek jó kis D43-as, 1 gigás modulok helyettük.
Ami rosszabb hir, hogy úgy néz ki, a hangkari zöld csatija szar, legalábbis nem sikerült bele életet lehelnem, a srác pedig sosem használta. Mindensetre, ha bios frissités után sem megy, akkor ad egy sound blaster hangkarit ajándékba.
Bios flesst majd valamikor csinálok.
Ha esetleg valakinek ilyen dfi lapja van és nem használja az alaplapi hangkarit, az igazán ideadhatná a modult. -
(Kolombusz)
veterán
Jobbulást.
Ne légy olyan beteg, mint én voltam.
7 napig 39 fokos láz, amit kb. 2 órára tudott levinni 38 fokra az algopyrin injekció.
Ha apámnak az utolsó gyógyszere nem tesz csodát két nap alatt, akkor kórházba kerültem volna.Mindenesetre az elmond valamit arról, hogy mennyire megbetegedtem, hogy utána még 2 hétig megizzadtam 2 emeletnyi lépcsőzéstől, közvetlenül utána pedig fél óra gépezés után önlött rólam a víz.
Nagyon rossz volt.
-
(Kolombusz)
veterán
Küzdök még a DFI nfroce 4 ultra lanparty lappal, de legalább a windows nem szarozott, csak hangkari driver kell, meg valahogy beinditani 4 rammal.
Bármelyik kettővel megy, de 4-gyel együtt még nem sikerült beinditanom.
Meglepődtem, hogy még csak újraaktiválást sem kért.
Amúgy a régi ASUS lapom elhalálozott, nem kár érte. -
(Kolombusz)
veterán
Szép napot!
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
(Kolombusz)
veterán
Beszélgessünk Hitlerről!
Amennyiben ezt az alapelvek engedik.
Feldobtam a témát, én lassan lelécelek aludni, holnap visszaolvasok.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Egyelőre még nem tudom, hogy mi lesz az ebéd, de megeszek egy magvas zsemlés, vajas, sajtos, párizsis szendvicset, tüneti kezelésnek jó.
Lehet megint amerikanizálódok, de lehet, hogy pulykamell lesz.

Update: Ebből mekis kaja lesz.
-
(Kolombusz)
veterán
Szép napot nektek!
Éhes vagyok, ez a rossz hirem van.
-
(Kolombusz)
veterán
Szép napot mindenkinek!
-
(Kolombusz)
veterán
Szép reggelt mindenkinek!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
SAMYka a régi 4 ütemű Trabiját alakította át hókotrónak.
A nyáron mesélt róla, de asszem, Te akkor nem velünk beszélgettél, hanem a hintaágyban feküdtél. -
(Kolombusz)
veterán
Kommentár nélkül:
[ Módosította: Racecam ]
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
(Kolombusz)
veterán
Először is: mégis hogyan keresnéd meg?
Másodszor: nem tudhatod, hogy ki volt a hibás, kifutott-e elé a kutya, vagy mi történt.Csúsznak az utak nagyon, adott esetben én is inkább elcsapnék egy kutyát, minthogy a saját életem veszélyeztessem egy hirtelen mozdulatttal a csúszós úton.
-
(Kolombusz)
veterán
Szép napot!
Nemsokára megyik gyúrni.
Nem is mondtam, sikerült levámoltatni a cuccot, hétfőn hozza a futár. -
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
-
(Kolombusz)
veterán
Jó éjt nektek!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
Hát figy, arra elég egy kamera, hogy egy vicces pillanatot, vagy ilyesmit megörökíts.
Nekem jóval komolyabb kamera van a telefonomban, mint az E50-ben és még ez sem használható igazából másra, csak ha jók a fényviszonyok, értsd süt a nap.Amúgy azon is gondokkozz el, hogy kell-e egyáltalán neked okostelefon vagy sem.
Mindkettő elég lassú. Lehet, hogy mondjuk egy rendesebb Walkman SE-vel jobban járnál. -
(Kolombusz)
veterán
Egy ilyen nekem kell.
Csak jelenjen meg Európában és találjunk az egyik barátommal még egy énekest és egy dobost.
4-en megfinanszíroznánk, az fejenként 10-15 ezer huf. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Gyilkolja is a gumikat, kellettek hozzá a durva versenygumik, a kanyargósabb pályákon egy-két kör és utána érzed, hogy egyre jobban kopnak el a kerekek még bekapcsolt kipörgésgátlóval is. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a fékek is vesztenek a hatásfokukból, ha agresszíven vezetsz.
Ne hagyd ki, én még jobb autós játékkal nem játszottam, pedig PC-n is volt szerencsém híres arcade és szimulátor cimekhez egyaránt, a nagy nevek közül egyedül a gran turismo maradt ki.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Figyi, próbáld ki.
Nem tudom, hogy egy PS2- nek milyen a kontrollere, de ez nagyon érzékeny.Amúgy meg 800kw-os Skyline lehet, a valóságban is tuningoltak fel 1000 lóerő felé Skyline-okat.
Kikapcsolt segítségekkel nagyon nehéz az úton tartani az autókat, kicsit nagyobb gáz, nem megfelelő ellenkormányzás és már szedheted is ki a kavicságyból az autót. Nagyon komoly telemetria rendszere van, monitorozza az autó rengeteg paraméterét, ha megfelelő alkatrészekkel szereled fel a kocsit, akkor rengeteg apróságot állíthatsz be, amik összességével egy adott pályára, vagy vezetési stilusra hangolhatod az autódat.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem arcade, ez szimulátor. Ez nem ilyen NFS PS féle gagyi játék.
Olvass el róla egy tesztet.
főkukac: köszi a kiigazítást.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Vagy összekerekes, vagy elsőkerekes autót válassz, azokat könnyebb irányítani.
Én egy Peugeot 207-tel kezdtem, de gondolom az North Americanban nincsen.Szerezz be egy differenciálzárat is az autóhoz, meglepően sokat javít a kanyarstabilitáson. Meg kezdőként ne kapcsolj ki minden driving aidet, az ESP-t kikapcsolhatod, de a kipörgésgátló, meg az ABS maradjon. Meg esetleg azt is beállíthatod, hogy a féktávokon mutassa, hogy fékezned kell-e még, a pályákat betanulni jóval egyszerűbb úgy.
Nincs live accom még, nyártól lesz.
ps: az összekerekes, 800kw-os Skyline-om úton tartani művészet. Bár tény, hogy szinte sínen megy a 600kw-os Corvettehez képes.

-
(Kolombusz)
veterán
Elvonulok Forza 2-t játszani egy kicsit. Van egy verseny, amit az istenért nem birok megcsinálni, azzal fogok szenvedni.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Automessage jött vissza, hogy nem elérhető, keressem meg xy-t a 416-os melléken, ha kérdésem van.
Hurrá.Persze a telefont ez sem veszi fel.
Irtam mailt, remélem ez segítőkészebb és kevésbé akadékos ügyintéző, mint akihez eddig volt szerencsém. -
(Kolombusz)
veterán
Litavszky Éva kisasszonynak ismét ment egy levél, a legutóbbi, beadjuk a vámhivatalnak, majd ők elbirálják levele óta két hét telt el és még sehol semmi.
Ha keddig nem jön meg a csomagom, szerdán cikk születik a Logoutra, a homárra, egyéb blog oldalakra, megkeresem az európai központot és a magyar igazgatóságot is.
Egyszerűen szánalmas, hogy egy 61+20 dolláros csomagot nem képes levámoltatni a DHL közel 1 hónapja.
-
(Kolombusz)
veterán
Szép napot.
Jó érzés pusztitani a sajtburgert, zabálni a krumplit és közben vedelni a kólát.És emelett még PH-zok is, az öröm teljes.
-
(Kolombusz)
veterán
Jó éjt nektek, holnaptól ismét a szürke hétköznapok következnek. 2 napig.
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Hívhatsz macinak, vagy A mesternek.
Na most, az előbbin szeretném, ha kellemes hangú és annál még sokkal kellemes külsejű hölgyek hívnának, nem pedig Te.Közben módosítottál, csak nagyon lassú a netem valamiért...
Szóval a rövidítést nem tudom, a Koli elég hülyén hangzik, legalábbis sztem mindenki a kollégiumra asszociál, ha olvassa, vagy hallja azt a szót.Így maradjon az utóbbi.
De Te is kitalálhatsz vmit, majd maximum azt mondom, hogy úgy inkább ne. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Vártam már, hogy valaki szóljon az aláírás miatt.

-
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest