Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Frissítettem a szoftvert rajta, meg az internet-böngészőjét próbáltam ki.
Van itt vagy 25 játék mellé, de kb. annyira érdekelnek, hogy 3 nap alatt még egyet sem raktam be és még csak meg sem fordult a fejemben. Megnéztem néhány Blu-ray filmet rajta tegnap és tegnapelőtt este, ennyi. Bár engem nem hoz lázba, de gondolom magyar körökben fontos lehet, hogy DivX-et is lejátszik már. Ez azért eléggé meglepett, Sony nem arról híres, hogy szívesen fogadja, esetleg adaptálja az alternatív fájlformátumokat.
Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van itt vagy 25 játék mellé, de kb. annyira érdekelnek, hogy 3 nap alatt még egyet sem raktam be és még csak meg sem fordult a fejemben. Megnéztem néhány Blu-ray filmet rajta tegnap és tegnapelőtt este, ennyi. Bár engem nem hoz lázba, de gondolom magyar körökben fontos lehet, hogy DivX-et is lejátszik már. Ez azért eléggé meglepett, Sony nem arról híres, hogy szívesen fogadja, esetleg adaptálja az alternatív fájlformátumokat.