Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem a real-life nevére mondtam, hogy Lajos.

Ramius: Az nem jó, gyűjtenie kell még 2-3 embert maga mellé, hogy ne zárják be azonnal, hanem erősen gondolkodóba essenek a modik/gazdik. Bár ha az ajándékkészííés és -kiosztás lenne a fő vonala a beszélgetésnek, akkor akár az Egyéb hardver topiccsoportba is beleférne, akkor sokkal többet érne ott, ha hozzászólna.
#46495: Azok után, hogy nem az igazi neve, nem tök mindegy?

Akár lehetne Béla is, mivel mindenki Béla. -
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
A tied.
Még emlékszel?

Köszönöm szépen!Lajos (Vladi): Tegyél már rendet!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Néz.
Lát? -
FehérHolló
veterán
Csinálhatok egy "Állatkerti OFF" nevű topicot? Úgy is olyan sok állat(avatarú) ember jár ide. Beszélgethetnénk ott nőkről, sexről, piáról meg ilyenekről, amik nagyon érdeklik az embert. Vagy legyünk naprakészek, és beszélgessünk a nagy büdös semmiről, hogy éppen hazaértem, vagy hogy megszült a netes (pontosabban online, hogy trendi legyek) vizilovam.
-
FehérHolló
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Én majdnem túllettem életem első linux telepítésén, de semi-ittas állapotban inkább nem kísértettem a sorsot.
Beszéljünk a nők egyenjogúságáról vagy a tevék szaporulatát mérséklő intézkedésekről.
rarri: Én spec egyiket sem, de lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a nézetemmel.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Vesd vissza magad!
Jó reggelt!
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Gábor bácsi túl gyors volt a modkerben. Biztos az arcszőrzete teszi.
BS: Bocsánatot kérni, vagy nem fórumozni. Mivel a bocsánatkérés lehetetlen 143114 számú regisztrált tag esetén, ezért elbúcsúzom.

-
FehérHolló
veterán
El kell búcsúznom tőletek. Fel lettem szólítva, mert képtelen vagyok egy szakmai, kiemelt topicban nem belegázolni az ártatlan fórumozók lelkébe: [link]
-
FehérHolló
veterán
1, 2, vagy 3?
-
FehérHolló
veterán
boröröm.
-
FehérHolló
veterán
söröröm?

-
FehérHolló
veterán
Valaki meg tudja nekem aszondani, hogy miért nem megy a nyomtató masinériám?
Routerbe betuszkoltam őt a rá vágyódó dugaljba, gépre felraktam a nyomtató drivert, hozzáadtam a hálózati nyomtatót, meg is találta, drivert hozzárendeltem, de nem kívánkozik kinyomtatni a tesztelés céljából a nyomtatási sorban glédába állított oldalakat. A szóban forgolódó gép belsejében Vista Business 32bit csühög.Egyébként meg milyen linuxot? Debian vagy butított grafikus felületű ubuntu? Ékezetes karakterek fontosak.
söröröm.
-
FehérHolló
veterán
söröröm.
-
FehérHolló
veterán
Kidus || tiv: I need one of u. Urgent.

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Asust soha a büdös életben ne vegyél!
(Olcsóbb) SMC vezeték nélküli sem ajánlott.Egyébként meg: [link]
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Nem váltottál esetleg default betükészletet?

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Viszek szappant, meg zuhanykabint.
Meglett minden vizsga, ennyi elég.

-
FehérHolló
veterán
ááááÁÁááÁÁÁááÁÁÁÁÁááááááááÁÁÁÁÁ!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mi a francnak olvasol vissza, úgy már nem lehet feelingből hozzászólni.
Jó éjt, követem a szarvas-példát.
Róka/nyuszi/csacsi komának pedig ezt küldeném: [link] (Ez kivételesen nem egy levágott fejű nyúl.)
-
FehérHolló
veterán
Találtam a hűtő mélyén egy másfél hónapos túró rudit. Nem merem kibontani.
Nem olvasok vissza.
-
FehérHolló
veterán
Mai vásárlós élményem:
Fehér kenyér 0.5kg 160 forint, félbarna kenyér 0.5kg akciós 140 forint.
Színre, szagra, belsőre, és szerintem alapanyagra is teljesen ugyanaz volt a kettő, csak a címke volt más. Megvettem a félbarnát, de ugyanolyan íze volt, mint a múltkori fehérnek.Most akkor wtf? Sütnek 100 kenyeret, ebből felcímkéznek 60-at félbarnának, 40-et fehérnek, és kiírják, hogy félbarna akciós, hogy jobban fogyjon, azt akinek már csak fehér marad, az úgy is megveszi, mert kenyér az kell?
Szerk.: Azt még hozzátenném, hogy eddig 100 forint volt akciósan ugyanez, 2 hete ment fel az ára 140-re. Nem hinném, hogy 40% volt az infláció, de mindegy, kenyér kell.
poffsoft: Még egyszer belefutok ebbe a szar linkedbe, seggberúglak!

-
FehérHolló
veterán
válasz
vágányzár
üzenetére
De amit az élettől bekapsz, azt nem hányod soha úgy vissza, ahogy bement, valamennyit mindenképp emésztesz rajta, és így már a te termékedként buggyan elő belőled. Alkotsz.
Az okosok aszondták, hogy bor után nem szabad sört inni. Ezt tartsd is be, bár nekem még semmi bajom nem lett soha az ellenkezőjétől.
-
FehérHolló
veterán
Én is nyugovóra térek. Jó éjt mindenkinek!
vágányzár: Komolyan mondom, ha ki szeretnéd fejteni, én megvárom, és elolvasom. Az alkotáshoz idő kell.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Na, kik jönnének még? Ketten nem olyan feelinges megrohamozni a lángosos embert.

Voda: Hazakísérhetünk?

Budaörsön meg meglátogatjuk a Télapó bácsit. (Ha nem az Örs vezér térről beszélsz.) -
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
De figy... Voda már csak azért is kell, mert őt mindenki megismeri, és így könnyen összegyűlik a társaság körülötte.

-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Fehérvári úton közös kolbászozás?

VoDaFoNe: Amíg nem tudsz előállni egy nővéreddel, addig nekem nincsenek illúzióim, másé meg nem érdekel.

-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Muszáj, hogy érje valami pozitív élmény is, különben örökké csak nézni fog.

Képzeld el, hogy milyen depresszis lehet egy Télapó Karácsony után, amikor a gyerekek nem gondolnak rá (annyit).
-
FehérHolló
veterán
Kuka: Maradhat. (Erről a tipikus: "Két almát kérnék! - Négy lett, maradhat?" jutott az eszembe.)
Balázs bácsi: Jó éjt! Sok sikert!
Mindenki: Jó éjt! Most már tényleg szundi.
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Tiv meg Kidus eltűnt. Finom volt a csirke.
-
FehérHolló
veterán
De ha már ilyen szépen összegyűltünk, légyszi gyorsan töröljétek ki ezt, mielőtt válaszolnak rá: [link]
Ha esetleg vitába kerülnék miatta, akkor csak olyan érveim vannak, amik nem túl publikusak, ezért inkább hagyom a fenébe.

-
FehérHolló
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Igazából f*sz kivan ezzel a csávóval.
Ebben a cikkében arra buzdít, hogy kössük rá a VGA-t, csak arra nem hívja fel a figyelmet, hogy ha túlterheled az adaptert, akkor kicsit kormos lesz a házon belül minden, hogy szépen fogalmazzak. -
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem is jó érzés volt tegnap vizsgára menet a napsütés, nem tagadom. De az is tény, hogy ennek következményeképp előfordulhat, hogy nagyon hideg lesz.
Anya megjött és hozott friss párolt zöldséget... De nagy szükségem volt már rá, 3 hete rizsen, pizzán, tésztán és konzerborsón élek.
-
FehérHolló
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Köszi!

Szörnyűség történt, reggel nekiálltam borozni. 10-re jön fel anya Pestre és addigra el kell fogyni ennek a fél liternek, mert hoz még 1 litert, és nem szeretném, hogy lássa, hogy nem bírtam kivárni őt.
Mikulás: Tudom, hogy itt vagy! Ne bújkálj! (és ne csak nézz!)
bolondember: Aludj jól!

-
FehérHolló
veterán
Jó reggelt/napot/estét (bioritmus alapján a megfelelő kiválasztandó) emberek!
Mentálisan beteg vagyok.
-
FehérHolló
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Bocs, 0:53ig bírtam. (Körülbelül 10 másodperce énekelt.)
-
FehérHolló
veterán
Én most azt hiszem, visszaülök a könyv mellé. Soha nem fejezem be és holnap áÁÁÁÁáÁáÁÁááááá!
-
FehérHolló
veterán
Fizikakönyv, interferencia, első mondat:
Valamennyien gyönyörködtünk már a színek villódzó szépségében, amit a szabad vízfelszínen úszó olajfolt hoz létre.
Én még nem láttam szabad vízfelszínen olajfoltot, de ha látnék, nem az jutna először az eszembe, hogy húúú de gyönyörű... De a hiba biztos bennem van.
Aktív témák
- Horgász topik
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest