Hirdetés
Aktív témák
-
vágányzár
tag
csak kulonosnek talalom, hogy a fentiek utan hasonlo szovegeket irogat. valaki vagy teljes gozzel hajtja a trolleret, vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.
most kicsit italosabb vagyxok -nos ebből főleg jutox-ha a betűk helye a szövegben zavar ne fáradj tovább ez is a vidéki parvóság része, meg a szarok neked bármiféle kötelezően betartandó éretségiző irodalmi szabályokra. Az élet nap mint nap tartogat számunkra ambivalens szinezetű élményeket, mi mindjáan ambgbivalensek vqagyunk-ki nem az kérjen szót, (jó gondod át!)-
KEDVES OLVASAÓ_ SZÖRNYŰ TETŰSÉG TÖRTÉNT, EZ EGY GENNYES SZÖVEGKIEMELÉS? A SZERZŐ VÉLEMÉNYÉNYÉBŐL LEVONT KÖVETKEZTETÉS CSAK A TELJE SZÖVEG ISMERETÉBEN LEHET KÖVETKEZETES ''vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.''
(''AMÚGY csakkülönösnek tartom''- fizetett hirdetés- baszod szopjunkbe valahol egy sört,k vagy kkkólát, amit szeretsz én nem vagyok egy rideg gennygóc....nos..he.milesz.ja....-) A sajnáltatja az különüösern fáj, engedtessék meg kabd be az általad legkívánatosabbnak tartott jégkrémcsodát.......... (ez nem bántás, a megismerés számára a létezésük kezdetétől ártalmas, elkerülendő szegmense a zenei életnek, DK, GG Allin, VHK stb..ezek mellet aki igazán szereti öket nincs sajnálkozás..és a Csávó is kevés)
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest