Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na várjá' mer' akkor én már a buszon félreértelmeztem amit mondott, meg ahogy mondta. A találkozásból lett most a levelezés. De kezdek megijedni. Tegnap még csak féltem.
Én jól állok köszönöm, azzal sose volt gond
de amúgy meg semmi, még nem írt, de még én se jutottam oda, mert dolgom volt. Hozok még reggelit magamnak, aztán nekiülök fogalmazni.
Gyalogfutó Kengyelkakukk: Egy 19 éves lánynak nem ugyanazt jelenti a vacsorameghívás, mint mondjuk egy 30-40-esnek. Ugyanakkor az ötlet jó, csak még formába kéne önteni, azaz valahogy kötni egy találkához. Ami most a legégetőbb problémám.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de amúgy meg semmi, még nem írt, de még én se jutottam oda, mert dolgom volt. Hozok még reggelit magamnak, aztán nekiülök fogalmazni.