Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Pukkancs
üzenetére
Én valahol 64.4et is olvastam 747ről, de az lehet hogy nem utaszállító.
-----------------------------------------------------------------
Mellesleg ugye nem a kerepesire merőlegesen szállnak le a gépek, tehát ha a sugár fölött vannak, akkor amíg fölöttünk elzállnak, az legalább 600-700 méter.
Az emelkedési szögről: Vitorlánál ez úgy működik, hogy bizonyos magasságig laposan majd meredeken emelkedünk. Tehát a repülőgépek nem konstans szöggel emelkednek felfelé. Motorikus gépeknél nem tudom , hogy van , de vitorlánál emlékeim szerint így volt , mégpedig amiatt, hogyha elfogyna a sebesség (pl. elszakad a csörlőkötél) , akkor le lehessen normálisan szállni. Alacsony magasságban éppen ezért a nagy emelkedési szög nem túlságosan ajánlott , emlékeim szerint.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Pukkancs
üzenetére
lassan a testtel: [link]
fokukac: ez igaz, de annál lényegesen többre képesek, főleg a kicsik, pl a bombardier... elég durva szögben tudnak felfelé menni.
mod: a minimális emelkedési szöget találtad meg amúgy, ami éppen 5,5 fok ferihegyen. tehát minden gépnek legalább ennyivel KELL emelkednie, ennél általában durvábban szoktak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest