- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem esik jól szakmait keresni hozzá, de úgyis jön ide is elég cube.
Kérdés: Mivel lehetne megtudni, hogy a bejelentkezés után milyen programok indulnak, milyen sorrendben és milyen erőforrást foglalnak. Értem ezen azt, hogy míg maga a bootolás 40 másodperc körül van, a bejelentkezés után még kerek 3 perc kell, míg minden betöltődik. Pedig elvileg nincs agyonzsúfolva progikkal, főleg a vírus-kémprogiirtók és a tűzfal ügyködik. Ha már beindult, akkor amúgy gyors a gép, de azt a 3 percet akarnám rövidíteni, és szerintem egy konkrét progi okozza a késlekedést. És ezt kéne megtudni hogy melyik. Ha fontos progi, akkor legfeljebb késleltetett indítással próbálkozom. Feladatkezelővel próbálkoztam, de az nem sokat segített. Eleve csak 1 perc után reagál a C+A+D-re, és utána is csak a felhasznált prociidőket tudom megnézni.
Na szóval nemtom mennyire voltam érthető így kora reggel.
Ja, bootvis csak a bootolást tudja mahinálni, a bejelentkezés utánit nem.
Aktív témák
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest