Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
[link] ''Vagy csak nekem van bajom pl azzal is, hogy nem lehet egy megyeszékhely városközpontjának egyetlen üzletében sem kapni fél literes natúr joghurtot?..''
Balkán? Inkább Kelet-Szomália.
Amúgy fogyasztói társadalomban élünk. Nem azt veszed meg amit akarsz, hanem azt ami van. A lényeg hogy fogyassz. Az igényeid meg felejtsd el. Nézz sok reklámot, és fogyassz sokat hogy valakinek(aki nem te vagy) jó legyen. Tehát már mi se úgy járunk bevásárolni, hogy na akkor ezt és ezt fogunk enni, és ehhez ez meg ez kell, hanem, hogy na, akkor most épp mit akar nagyon eladni a bolt, mert úgyis csak az van; amit akarsz, az 200% hogy nincs.
Amúgy én a fényképezőmet 3 hétre szállítva 154ezerért vehettem volna meg itt, neten meg 24 órán belül ingyen házhozszállítva 122k volt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest