Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na, Dobri večer!

Szóval Krk sziget[link], Malinska, a Rijekai öböllel szemben. Tavaly már jártam a szigeten, de helyileg itt még nem. Mivel idén nem nagyon volt pénzmag, ezért olyan megoldást választottunk, hogy nem a fő szállodában[link], hanem az ahhoz tartozó alacsonyabb színvonalú és olcsóbb szálláshelyen foglaltunk, étkezés a főépületben félpanzió svédasztal. A szálló ***, a melléképület *+. Ez sajnos érezhető is volt. Kissé elhanyagolt, kopott, kicsit málladozó és régen tatarozott épületben kaptunk egy szobácskát, a 2.emeleten, kis erkéllyel. A fürdő-wc volt a leggázabb, meg a szoba szőnyege, ami kb 10 év mocskát őrizgette, bár néha porszívózták. Takarítás minden nap volt, de a felújítást nem pótolta. A főépület teljesen korrekt volt, bár szobát belülről nem láttunk. Viszont pont kétszer annyi lett volna, mint így. Akit érdekel: 3 embernek két hétre félpanzióval közvetlen a parton ez a szállás 300k volt.
A kaja: Nem volt rossz, de 4 nap alatt meg lehetett tanulni. Változatosság 0. Minden áldott reggel tojásrántotta, sült szalonna és főtt virsli volt a meleg kaja, meg a szokásos hidegfélék. A színvonal, kiszolgálás, tisztaság kifogásolhatatlan és a 3*-nak megfelelő, sőt.
Szóval levezettem 640km-t kereken háztól házig 4 megállással, 9óra alatt lent voltunk, reggel 6-ra. Hogy odaérjünk a többiek előtt. Hát igen, de a szállást csak 11-től lehet elfoglalni. Viszont mivel pénteken reggel keltem, és az éjszakai vezetés igen kinyírt, a 6-től 11-ig tartó várakozás kicsit megette az idegeinket, és nem igazán tetszett az egész hely. Aztán mikor már csomagoltunk, akkor jobban éreztük magunkat, hát még mikor délután fél2-kor leszunyáltunk, és a 7 órai vacsiig fel se rezzentünk. Aztán persze minden szebb lett miután kipihentük az utazást.
Kis érdekesség az útról: Az Ostrovicai leágazás előtt van a Tuhobić alagút[link], ami jelenleg 2*1 sávos 1 alagutas, de most építik a másikat, és épp előtte álltunk meg a benzinkútnál, kiszállva láttuk a bejáratot, de villogott ott valami kék, meg álltak a kocsik.? Baleset? Aztán meghallottuk. Óriási földrengető dörej 10 másodpercig. 1 perc múlva még1. Épp robbantották az alagutat
Aztán lehetett továbbmenni. Borzalmasan nagyot szólt.
Maga Malinska szép hely[link], meg jó is, meg ilyenkor kellően zsúfolt is. A központ úgy 1km volt, csinos főtérrel, kikötővel. Az első héten izzadtunk mint állat, ott is volt 34 fok, éjszaka is nagyon sok, egy ventilátorunkat vittük el hogy ne haljunk meg. Egész héten a tengerparton döglöttünk, meg persze rengeteget a vízben. Az is jó volt és tiszta. Aztán második hét elején átmentünk Isztriára, és anyámékkal végigcsináltattam a Poreč-Limski kanal-Rovinj-Pula útvonalat, de annyira kinyírta őket(meleg volt, meg sokat gyalogoltunk mindenhol) hogy az amfiteátrumot még megnézték, de a fórumig már nem akartak elmenni. Így 200méterre a céltól visszafordultunk. Ezen én eléggé berágtam, és mondtam is hogy ilyen nyafogós vén társaságal soha többet ilyen túrára. Kedden jött egy nagy vihar, kicsit vsszahűlt a levegő. Aztán két nappal később még bejártuk Krk-et is, az is szép volt, kicsit még fürdőzgettünk, aztán elszaladt a 2.hét is.
Rengeteg jó nő volt. Kettesével, hármasával mászkáltak. És mind nekem valók. De sajna mára már megkopott a tavalyi renomém, és bár volt egy üveglift is, nem nagyon tudtam kihasználni a lehetőségeket.
Éjszakánként amúgy nem nagyon tudtunk aludni, mert néhány vadbarom éjjel 3-4 óra körül nekiállt mindig üvöltözni a parton, az erkélyt meg nyitva kellett hagyni, a hűvösebb levegő miatt. A végére kissé intoleránsak lettünk.
Saját képeket majd holnap, mert már nem esik jól szöszölni a méretezéssel. Addig is: Doviđenja!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Óra topik
- Napelem
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Arc Raiders
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest