Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Feedoo
tag
Nekem megfelel de nem találtok meg a széchenyiben. De várlak titeket.
erdey_a : igen említette a srác hogy neki is ilyesmi gondjai voltak hogy beragadtt a géz meg ilyesmi. bár egy dolgot nem igazán értek. miért nem lehetett ezt az egészet már sokkal régebben megcsinálni?
Janoska26:''Feedoo : Persze, ne magyarázkoggy, biztos Te is az Őstagságra gyúrsz, de aztatat ki kell érdemelni mondom én, milyen böngészőt használsz amelyiken nem látszik a mod gomb?''
Mivel alaphangon nem igazán érdekelnek a ki milyen tag én csak akkor írok ha találok valami érdekeset amúgy csak kussban vagyok és olvasgatok hogy néha mekkora marhák mekkora hülyeséget képesek írni. És emiatt más elég sok jó fej srác csaj (tag) húzott el a fórumról legutób az egyik jó haverom VladimirR is távozott köreinkből. Ha így megy továb akkor csak óvodás szintű emberek lesznek a fórumon, persze tisztelet a kivételnek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest