Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem a betanulás másfél óra volt. 4 segítőt fogyasztottam el, mert már nem bírták ideggel. Ezúton is gratula az Andrássy úton lévő szalonnak.
Aztán hordtam pár évig, és előbb lecsökkent félórára, majd 10 percre egy-egy szem felrakása. Végül, mikor pl rohantam táncpróbákra, akkor volt hogy 1 perc alatt ''behagyítottam'' mind a két szemembe, még azzal együtt is hogy az egyiket először néha fordítva raktam be. A kivétel meg csak elsőre furcsa. Meg másodikra-harmadikra. Aztán teljesen rutin lesz. Néha mikor 15-16 óra után kikerült a szememből a max 12 órára ajánlott lágy lencse, akkora megkönnyebbülés volt, úgyhogy kifejezett élmény volt turkászni a szememben. Amúgy meg így magában én se szívesen fogdosom a saját szemem(másét se), de ha a lencsével matatok, akkor semmi gond. Berakásnál ugyanis nem érsz a szemedhez, kivételnél meg ha jól csinálod szintén, de max az amúgyis jól benedvesített ujjad hegye ér oda a szemed sarkánál egy picit, míg ki nem csippented. Fájni egyáltalán nem fáj, akkor meg mitől kell fosni??
Egyébként vízbe kifejezetten nem ajánlott, úszáshoz meg pláne. Nem viseli el ugyanis az anyaga a sima vizet. Én kipróbáltam egyszer egy régi elhasznált lencsével, és mikor rácseppentettem egy kis vizet, úgy összeráncosodott mint egy mazsola. Arról nem is beszélve hogy a víz ki is moshatja, arra meg lehet keresztet vetni. Talán a kemény még csakcsak, de én azt se vinném szivesen vízközelbe.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen joysticket vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Turtle Beach Stealth Pro Wireless
- Vivobook M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest