- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Speed®
titán
Ha ez az enyémre lett válasz, én nem beszéltem porba alázásról

Csak rongyosra verésről
De cseppet sem sajnálom. A piacot a versenyhelyzet viszi előre. Ha nincs verseny, nincs fejlődés. Izzadjon az AMD/Ati, de ne tűnjön el
Ahogy Intel/nV is kapott bőven, amott is elfér egy kis veszteség.
Egyébként nemtudom hogy voltál-e ''feljebb'' az 1.7es Celeronodnál, de azért odáig sem lehetett kijelenteni, hogy mindig az Intel volt a No.1. Szerencsére akadtak nekünk anno SlotA Athlonok, aztán ThunderBirdik amik a kezdeti P4eket is elpicsázták, majd voltak a kedvező árú Bartonok, a sokáig űberelhetetlen A64ekről nem is beszélve. Az A64re Intel bácsi komoly válasza csak a D8/9xx sorozattal jött meg. A tőkeerősebb mivoltából fakadó gyorsabb fejlesztési ütem eredménye a C2D, hosszú ideje veretlenül. Ne felejtsük el, Inteléké a CPUpiac ~75%a. Ezzel a macival pofozkodik az AMD.
Nekem ezért valahogy mindig is szimpatikusabbak voltak a zöldek
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EA Sports WRC '23
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- További aktív témák...
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De cseppet sem sajnálom. A piacot a versenyhelyzet viszi előre. Ha nincs verseny, nincs fejlődés. Izzadjon az AMD/Ati, de ne tűnjön el
Ahogy Intel/nV is kapott bőven, amott is elfér egy kis veszteség.