Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jesszus, pedig erre külön figyelek és az én szememet is bántja. Biztos a könyvtár nem elég nyugodt és így nem hagynak koncentrálni

-
Hugo85
aktív tag
Ránéztem az adatlapomra és 999 napja rontom itt a levegőt
holnap muszály lesz berúgni mert ezer mégiscsak egy kerek szám. Pedig azt hittem ezen a héten (sajnos) nem lesz apropó inni és mégis
vannak még csodák 
Persze ha 2-es számrendszerben nézzük, ami itt végülis indokolható volna, holnap még csak 8 napos leszek, az még egy csirkénél is csak a pelyhedző <--> tolladzó átmenet fázis
-
Hugo85
aktív tag
Jeee, megvan az 500. piacos hsz-em... és még mindig krézi-tag vagyok... pedig anno voltam már tag is

Na asszem leszarom és bontok egy búzasört inkább...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap éjjel állati jót vezettem, csak bele a világba nagyon farnkó éjjel a full kihalt 7-es út, meg a teljesen üres Velence, nagyon élveztem
csak ne enne ennyit a vén talyiga 100-on, de a fényszóró még frankó így vénségére is, habár minden más haldoklik 
-
Hugo85
aktív tag
Fákk... pang és döglődik a piac/aprók, pont amikor hülyére vásárolnám magam mert kivételesen van pénzem... mindeki ilyen 3 napon belül válaszolgat, venni se vesznek semmit. Mi van jön a nyár, azt mindenki már a nyaralást tervezi?

Aktív témák
- Amazfit GTR Mini okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

holnap muszály lesz berúgni mert ezer mégiscsak egy kerek szám. Pedig azt hittem ezen a héten (sajnos) nem lesz apropó inni és mégis
vannak még csodák