Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Nem nem tartozik hozzá és általában sem vagyok képes ilyenre. nem azért, mert a perverz kisállatokat kínzó énem nem tudná megcsinálni. nincs hatalmam. nem bújok álszent magyarázkodások mögé. én sem vagyok tökéletes. én ilyen vagyok és ez a véleményem a dologról. Amúgy én csak egy népet utálok nagyon, de azt nem hozom erre a fórumra. A többieket leszarom. Az biztos, hogy mindenki úgy érvényesül, ahogy tud. Az általános érvű definíciók rám is vonatkoznak. Mondhatnám, attól, hogy nem ismerem a hatás-ellenhatás törvényét még rám is vonatkozik. Nálamnál okosabb emberek már megalkották az embertípusokat. Én is tipikus vagyok. A viselkedésem is tipikus. Mindannyiunknak megvan a saját elve és véleménye. Attól, hogy szavakon lovagolunk és arra törekszünk, hogy egyéniségként véleményt formáljunk, közben nem figyeljük, hogy a csoportosulás erejét engedjük ki a kezünkből. Tudod mit én régóta törekszem, hogy beálljak a sorba. Csak nincs sor. Illetve egy van. Az amelyikbe olyanok állnak, akik elfogadják az ''értéktelenséget''.
A többieknek vannak kis sorai, amiből mindenkit egy két szó miatt kiszórnak. Azért mert nem teljesen úgy gondolja, mint más. Na. Itt a pont. Én veled értek egyet teljesen. Legyél te és [b/]Foglalt név a vezér. Mutassatok utat nekem tévelygőnek, aki nem tudja magát jól kifejezni. Beszéljetek helyettem is. Csak történjen valami!
''A jogod megvan, de magadat minősíted vele!''
B+ - ennél alatomosabb dumát el sem ereszthetnél. Ez meg téged minősít.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest