Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
És úgy szoktál hívogatni számokat, hogy nem tudod kit hívsz? Jó, előfordul, de kb 5 másodperc hogy elmondd milyen ügyben keresel valakit. Ha meg ismerőst hívsz, akkor tudod hogy őt hívod nem?
- Halló, tessék.
- Jónapot kívánok, X.Géza vagyok, Kovács Istvánt keresem.///Helló Pisti, Géza vagyok.///Csá tesa, Csoffadt vagyok.
- Jónapot kívánok, tessék, én vagyok/Jó napot kívánok, én nem K.István vagyok, és sajnos nem is ismerek ilyent, alighanem téves///Helló Géza, mi újság?/Helló, én nem Pisti vagyok, szerintem téves számot hívtál.///Csá Csoffadt, mizu?/Csá, sajnos nem ismerek Csoffadtat, szerintem mást akartál hívni.
- Elnézést, ... valóban téves.Viszonthallásra./// Akkor bocsi, helló. /// Bocsesz, csá.
Szerintem a téves esetekben semmi szüksége az én nevemre a hívó félnek. Ő megmondta kit keres, nem én vagyok, ennyi.
Nem azt mondom, hogy nem kéne udvariasnak lenni, de ha nem akarom megmondani a nevem egy ismeretlennek, akkor hagy ne mondjam már meg.
De nem vitázni akarok, csak én így szoktam. Udvariasan, de a fölösleges adataimat nem adom ki olyan szívesen ismeretlennek. Általában a hívó fél szokott infót adni először, hiszen ő az aktív, nem én hívtam őt, ő hívott engem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs