- Túlélőhorrort reggelizik az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Szolid kétszemélyes élménybeszámolós este volt, már az is szép hogy ittam valamit
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
Persze menetközben becsatlakoztak majd távoztak is ismerősök, úgyhogy vetésforgószerűen összefutottunk páran. Úgyhogy ... elfelejtettem mit akartam ebből kihozni
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Túlélőhorrort reggelizik az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztalos klub
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tudományos Pandémia Klub
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.