Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Miért, a félistenek már lődözhetnek?
Nem vagyok én az a lődözős fajta
Amilyen módon én hozzászólogatok a szakmai totyikokban, még a RI/OS 10 is előbb eljön.
Nem vagyok képes egy-egy mondattal magyarázni, segíteni. Mindig írok egy kisregényt, mások meg egy-egy mondattal, egy sorban megmagyaráznak mindent.
És míg erre legtöbbször visszakérdeznek, és jöhet az újabb hozzászólás, nekem általában megköszönik és kész. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, nem, ezt nem azért mondom, csak úgy..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vagyok képes egy-egy mondattal magyarázni, segíteni. Mindig írok egy kisregényt, mások meg egy-egy mondattal, egy sorban megmagyaráznak mindent.
És míg erre legtöbbször visszakérdeznek, és jöhet az újabb hozzászólás, nekem általában megköszönik és kész.