Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Kis taknyosok.

brownus a pláeszt hagyd ki szauna előtt. Rosszul lehetsz tőle. Utánna semmi gáz de előtte ne csináld.
[Szerkesztve] -
Az előző topicnak finn alcíme volt. Ennek lehetne ''Jáccuccappa ririkkarirolla
Diktarilrilla tictandulla'' vagy csak simán ''Loituma.''
Elvégre annyit van már linkelve ez a dal.
[Szerkesztve] -
Azt hiszem kicsit félreérthető voltam nem kivánok semmi párhuzamot vonni a 2 film közé. Csak míg az Gyaloggalopp és a Ponyvaregény a maga fárasztó humorával volt nyerő, addig a Ford Fairlane életvidámabb stílusa ami megragadott.
-
válasz
Racecam
üzenetére
Nézzük csak.
1 megoldás, egyszer fejedre szorult a kéménybélés, és meg akartad mutatni milyen is az, így beálltál egy hirdető oszlopba és csináltál egy képet.
2 megoldás, egy vödörnek kiverted az alját, és azt tetted az objektív elé, hogy ne süsön bele nap
3 megoldás, meg akartak tőled szabadulni, így egy ágyúba beletöltöttek, te meg azt hitted csillagvizsgálóba vagy és vadul fényképezni kezdtél -
válasz
Kokkantas
üzenetére
A 30 napos bérlet csak 30 napig érvényes. Márpedig pesten könnyen előfordul, hogy havi bérlet helyett 30 naposat kapsz.
De ha ennyire kötöszködsz, akkor van ami csak 28-29 napig érvényes.
Egyénként meg:
Jáccuccappa ririkkarirolla
Diktarilrilla tictandulla
Ripidapidella ruppadirupira
Kurigangukke kirigangu...
[Szerkesztve] -
válasz
ngabor2
üzenetére
Ebben igazad van, de a szülőtől nagyon sokmindent meg lehet tanulni, illtve a szülőnek erre oda kell figyelnie, hogy a gyerek mikor mit csináljon, meg tudja mutatni, meg tudja tanítani és a gyerekek nagyon tanulékonyak tudnak lenni. Arról nem is beszélve, ha a gyerek fél akkor ne csinálja. Baleselek megelőzésére meg lehet használni pl.: hőálló kesztyűt és nem kell egyből sütnie, főzzön tésztát, szeleteljen húst stb lássa mi folyik a konyhában és lássa-értse-tanulja meg, mivel mi történik.
Természetesen csak akkor, ha érdekli.
[Szerkesztve] -
-
válasz
parandroid
üzenetére
Az Omen remakejének bemutatóját is ugyenerre a dátumra időzítik.
Olyan jókat eltudok szórakozni ezeken a ''híreken'', feltételezéseken.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Vagy ők az apjukat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huh, már kezdtem megijedni.

Merre van Gambit? Rég láttam erre.
Amúgy a töménykkel is vigyázni kell, azt is elég jól lehet vizezni. Pesten a kolesz kocsmájában ittam egyszer 3 féle töményet (whisky, gin, vodka), mindnek egyforma íze volt. Akkor voltam ott először és utoljára.
[Szerkesztve] -
Léteznek kannás kiszerelések, illetve a sarki késdobálókban, ahol mindegy ilyen csak ártson, ott nagy a kereslet rá. Nem véletlen, hogy itt-ott 40-50Ft egy nagyfröccs.

A sört is lehet vizezni, nem sokból tart a széndioxidos palack után bekötni a vízsapot. Ilyen tekintetben az üveges/dobozos sörök jobbak, azokkal nem lehet mahinálni.
Integra a bor ára sokat elárul, illtve a nagy családi borászatok szinte mindig megbízhatók. Ahol van díjnyertes bor, azok megbízhatóbbak.
[Szerkesztve] -
Én egy szóval sem írtam, hogy ezt a típusú vort szeretném. Sőtt nem is szeretem a bort. Arról, hogy itt nálunk sokindent látni / tudni / hallani lehet, nem tehetek.
A sört is biztos lehet hamisítani, ha másképp nem akkor fel lehet vizezni, de az nem a itteniek szakterülete.
Természetesen itt is vannak minőségi normális borok, csak a tömegtermelés szokott túlnyomorészt a hírekben is szerepelni.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Először is, honnan tudod, hogy a bornak mikor van szezonja? Mifelénk kb 2 hetente készül friss adag 200-500 hektó közötti mennyiségben.
Ngabor2 #886: minek a borba must?
3 tőke szőlőből lehet csinálni kb 500L bort 3-4 hónap alatt.
fokukac #888: csak nem te is környékbeli vagy?
Egy biztos, attól hogy ekkora eső van, szőlőhiány lehet, de borhiány nem.
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, mert hun Winner, hun nem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Lemosta az eső az offolókat a PH!-ról?
De nagy a csönd. -
válasz
parandroid
üzenetére
A mi házunk tetejét kb 1 nap alatt dobtuk fel, délelőtt felpakolták a léceket befóliázták, délután feltermetük a cserepet. Ehhez kellet 3 ács, illtve délutén még 10 ember, akik a cserepet adogatták.
Meg lesz az hamar, ne csüggedj.
Egy kérdés, hátha valaki tudja választ, Itthon kábelnetünk van, routerrel szét osztva. Most ingyen publikus IP címet kaphatunk, de azt írja a szolgáltató a honlapon, hogy routernek nem tudnak publikus IP címet adni. Ez igaz lehet? Ha ez igaz valahogy meglehet kerülni? Nem akarom a gépet rákötni a netre közvetlenül.
[Szerkesztve] -
-
Végre túl vagyok a gyakjegypóton.
Anno mikor én csináltam a jogsit (6 éve) 65K volt. És ebbe benne van, hogy egy idióta miatt meghúztak egyszer a forgalmin.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha majd hazaköltöztem felteszek azt is.
![[kép] [kép]](ftp://xpod.homeip.net:1981/3d/36_2_40%5B1%5D.gif)

3 tőke szőlőből lehet csinálni kb 500L bort 3-4 hónap alatt.