Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Jester

aktív tag

Na, az elmúlt fél órában egy kib.szott zárlatos pénztárszalgos számológép miatt háromszor jó közel kerültem a megsüléshez.

Céges környezet: első lépésben egy monitor adja fel a lelkét nagy fény és hangjelenség között. Na, kit hívnak? Megnézem, monitor csere, egész szobában mindent levágott a vacak. Biztosíték be, indítás. Ekkor a képembe robbant az egész számológép monitorostól. Nagyon jó, villanyszerelők értetlenül néznek, mondván még mindig rossz a monitor. Mondom, ez már másik. Kábel csere is megvolt, de még egyszer. Új próba, elindul minden, visszadugjuk az eszközöket, látszólag minden megy. Enyhe mozdítás után a képembe robbant megint a számológép, de most már legalább látszott, hogy nem a monitor robbant, hanem az a vacak. Konnektorból kirángat, ablakon kidob, dühöng. B. meg, nem ennyiért akarom otthagyni a fogam.

Ilyenkor dühös vagyok, mert a felhasználóknak jó, hogy az a kényelmes, hogy az összes kábel egy hozzáférhetetlen helyen fut egymásba gubancolva, de nekem nem. Na mindegy, legalább most, hogy kidühöngtem magam, meg kiírtam magmaból ezt, egy kicsit nyugodtabb vagyok.

Aktív témák