Hirdetés
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Hááát. Hogy is mondjam. Azt hiszem, annyit elég, h fent van a bébi a használtautón.
Ennek ellenére, szerintem nem fogom (tudni) eladni mert már több mint fél milla benne van, szóval ő már örökre az enyém lesz. Így most csütörtökön a pénzecském utolsó maradványaiből vásárlok egy másik, az orrán törött 944est, amiben ha minden igaz elég fitt a váltó és a motor, és átpakolom az enyémbe e kettőt, a maradékot meg eladom apránként. Így talán kapok egy használható autót. Ez így még nm is lenne tragikus, szinte már számítottam vmi ilyesmi fordulatra, de arra, h a mocsok okmányiroda ~80e pénzzel megkopaszt (eredetiségvizsga az új motorra, okmánybélyeg, és új műszaki) nah arra nm számítottam. Ha pedig nm iratom át az új motort bele, akkor meg elvágom magam attól h bármikor az elkövetkező két évben el tudjam adni az autót (mert ugye nm menne át az eredetiségvizsgán a motor miatt) Bár, egy icipici csekély reménysugár > elképzelhető h vki megveszi pénteken, a hibái ellenére is, emberi áron. Csoda lenne, így nm is bízok benne. Amúgy már idegeskedni sincs erőm a kocsi miatt, az elmúlt három hónap eléggé kimerültem.
Szóval röhögjetek inkább velem.
Bővebben: link
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Robotporszívók
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ennek ellenére, szerintem nem fogom (tudni) eladni mert már több mint fél milla benne van, szóval ő már örökre az enyém lesz. Így most csütörtökön a pénzecském utolsó maradványaiből vásárlok egy másik, az orrán törött 944est, amiben ha minden igaz elég fitt a váltó és a motor, és átpakolom az enyémbe e kettőt, a maradékot meg eladom apránként. Így talán kapok egy használható autót. Ez így még nm is lenne tragikus, szinte már számítottam vmi ilyesmi fordulatra, de arra, h a mocsok okmányiroda ~80e pénzzel megkopaszt (eredetiségvizsga az új motorra, okmánybélyeg, és új műszaki) nah arra nm számítottam. Ha pedig nm iratom át az új motort bele, akkor meg elvágom magam attól h bármikor az elkövetkező két évben el tudjam adni az autót (mert ugye nm menne át az eredetiségvizsgán a motor miatt) Bár, egy icipici csekély reménysugár > elképzelhető h vki megveszi pénteken, a hibái ellenére is, emberi áron. Csoda lenne, így nm is bízok benne. Amúgy már idegeskedni sincs erőm a kocsi miatt, az elmúlt három hónap eléggé kimerültem.