Hirdetés
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''ne haragudj, de azért mert valaki feltette otthon az UHU-t, még ne nevezzük Linuxosnak''
nem is rajuk gondoltam - ha elolvasod a mondat azon reszet is, melyben arra terek ki, hogy a linux felhasznalok korebol kikre celzok (akik kezdetu resz), mindjart maskent fest, nem?
''Meg ha lerí egy emberről, hogy köcsög, akkor miért veszed komolyan a szavait, mint akik azt mondják, hogy mindenre van alternatíva? Ha tudod, hogy ez hülyeség, és nem tudja megalapozni ész érvekkel a szavait, akkor nem kell vele foglalkozni''
mondom gunyolodtam
az 5%-ot (meg millios nagysagrendnel is) inkabb neveznem meresi hibanak, mint testesnek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
escie: tudnek en beszelgetni rendesen is, ha nem lenne az az erzesem, hogy a falnak adom elo a mondanivalomat (ilyenkor jon altalaban az, hogy kisse vulgarisabb kifejezesekkel probalok nyomatekot adni a mondandomnak, mert a felkover, es egyeb kiemeleseken ugy szaladsz at, mintha el sem olvasnad, amit irok)
nem erted (hogy ez szandekos-e, avagy korlatozottsagodbol adodik, azt nem tudom), felremagyarazod, sot, kiforgatod a mondandomat
en reszemrol hagylak a fenebe, legyen igazad, aludj jol, almodj pingvinekkel....
Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)