Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem önzőség, (hanem) önvédelem

Aki tervez az nagyot koppanhat, aki nem tervez az meg nem koppan. (annyira)
''lmodozni kell, aki nem álmodik, az vagy hazudik, vagy fél álmodni...''.
2. (második, azaz...)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szalma fogalmam sincs mi a karmám(a szó jelentését ismerem, nem erre vélzok most), ha tudnám, akkor úgy tennék...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jeges írt talán a lakásról: nem, azt se igazán tervezi, hogy közös lakás, de azért szeretne már olyat , ami nem albérlet, hanem az otthona. És mindketten tudjuk, akármi történne, én direkte ártani nem tudnék neki, inkább mindent hátrahagynék rá (rugalmasan, és persze normális módon ''kérve'' persze a jussom... szal idővel...) , ha mennék is, mert kettőnk közül én vagyok a mobilisabb.
Tulajdonképpen féla kötöttségektől. Enenk ellenére 7 éve velem van. Ki érti ezt?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest