Hirdetés
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- 3D nyomtatás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Na ez az álmodozás max hetente 2x, csak azért mert jól esik...ezek után meg élünk uram!
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...
Tegnap voltunk a Penyige-i Nagyvásáron, állítólag GUINESS rekord döntés volt kötött leves főzésből. Ezt egy 1100 literes üstben főzték, rettentő finom volt, és remélem a rekordot is sikerült beállítani. Szerelmemmel és családunkkal nagyon jól éreztük magunkat, aki teheti jövőre jöjjön el, vagy velünk, vagy családjával, mert élmény nagyon...és azok a régi korok ízei, amiket készítettek...nyami
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...