Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Jónapot emberek!
Többhetes kihagyás után újra kérdezni szeretnék valamit (aztán megint nem leszek egy jódarabig, ígérem).
Szal az a helyzet, hogy kellene nekem valami, és nem tudom, hogy hol lehet olyat kapni, hátha van valami pesti, aki tudja.
Szal mi kell nekem: új jeles LADA-s téli kabát
Valami olyasmire gondoltam, hogy jó vastag, kék alap, háttulján egy új LADA jel, alatta LADA felirat, meg az elején ugyanez kicsitbe. A többi extra, de ilyen vackok ne legyenek rajta, és lehetőleg ne ''sufnikészült'' legyen. Tudom kicsit nagyok az elvárások, de ha lehet kapni ferrarisat, mercedesest, meg subarusat, akkor pont ezt a világmárkát miért hagynák ki? 
Szal minden segítséget megköszönnék!
Üdv: Balu
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- LG LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valami olyasmire gondoltam, hogy jó vastag, kék alap, háttulján egy új LADA jel, alatta LADA felirat, meg az elején ugyanez kicsitbe. A többi extra, de ilyen vackok ne legyenek rajta, és lehetőleg ne ''sufnikészült'' legyen. Tudom kicsit nagyok az elvárások, de ha lehet kapni ferrarisat, mercedesest, meg subarusat, akkor pont ezt a világmárkát miért hagynák ki?