Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Jónapot emberek!
Többhetes kihagyás után újra kérdezni szeretnék valamit (aztán megint nem leszek egy jódarabig, ígérem).
Szal az a helyzet, hogy kellene nekem valami, és nem tudom, hogy hol lehet olyat kapni, hátha van valami pesti, aki tudja.
Szal mi kell nekem: új jeles LADA-s téli kabát
Valami olyasmire gondoltam, hogy jó vastag, kék alap, háttulján egy új LADA jel, alatta LADA felirat, meg az elején ugyanez kicsitbe. A többi extra, de ilyen vackok ne legyenek rajta, és lehetőleg ne ''sufnikészült'' legyen. Tudom kicsit nagyok az elvárások, de ha lehet kapni ferrarisat, mercedesest, meg subarusat, akkor pont ezt a világmárkát miért hagynák ki? 
Szal minden segítséget megköszönnék!
Üdv: Balu
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valami olyasmire gondoltam, hogy jó vastag, kék alap, háttulján egy új LADA jel, alatta LADA felirat, meg az elején ugyanez kicsitbe. A többi extra, de ilyen vackok ne legyenek rajta, és lehetőleg ne ''sufnikészült'' legyen. Tudom kicsit nagyok az elvárások, de ha lehet kapni ferrarisat, mercedesest, meg subarusat, akkor pont ezt a világmárkát miért hagynák ki?