Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
lamadou
üzenetére
Erről nekem ez jutott eszembe:
Megkérnek egy nyelvész professzort, döntené már el melyik a szebb nyelv, a svéd vagy a finn.
A prof megkéri őket fordítsák le az alábbi verset:
Island, island, grassy island,
grassy island's bride.
Mondja a finn:
Saari, saari, heinäsaari,
heinäsaaren morsian.
Mire a svéd:
Ö, ö, hö-ö,
hö-öns mö.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
VladimiR eddig is sok jó dolgot alkottál, de ez a legnagyobb az összes között 
Végignéztem az általam nyitott topicokat, 58-at sikerült alkotnom ittlétem óta (2002 februárja). Igaz ebben vannak hír-re reagált első hozzászólások is, 8 db, azaz az 50 nyitott topic. Végig néztem, ebből kb. 10-et kapásból zárnék ha most nyitná meg valaki
(illetve kapásból zárná egy moderátor). Gondolok például a Becsavarodok című topicomra (Bővebben: link) vagy a ''>' '<'' címűre (Bővebben: link) 
Azért nem semmi hogy twollah nevéhez 588 topic fűződik, igaz ennek 90% hírre való reagálás...bár az se semmi hogy ennyire ráért (unatkozott?) egy időben
-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudja vki annak a honlapnak a címét, ahol ilyen Photoshop-al feljavíttott képek vannak? Szóval bennt van az eredeti kép, s ha föléviszed az egeret, akkor megmutatja mit csinált belőle a pasas
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nyomtató topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

VladimiR eddig is sok jó dolgot alkottál, de ez a legnagyobb az összes között
(illetve kapásból zárná egy moderátor). Gondolok például a Becsavarodok című topicomra (

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)