- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
Aktív témák
-
Som@
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
A link rossz.

A jó link: Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
az ultimate kukielcseszo topic igenis jo, be kellett volna, hogy tedd alairasba (az url-t is, mert az ''abra'' asszem volt egy ideig) - hanyszor szidtalak erte, s kuldtelek melegebb egtajakra, mikor valaki kerdezte, hogy miert tunnek el a kukijai, es nem talatam azt a tetves topic-ot, mert a benne levo karakterek nagy reszere immunis a kereso
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent guest az elso majd' 1000 temaval, utana twollah, L3zl13, Adi es emvy (Ok vannak 200 folott)
egyebkent sajnalattal vettem eszre, hogy twollah pirosgombos topicjat nem azert nem talaltam, mert annyira megvaltoztattak a nevet....tenyleg: emlekszik meg valaki erre a topicra? meg hogy mirol hires? -
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
szívesen.
közben meg lett az eredménye is, az össz jegy 4-es (4,33) lett, úgy hogy nekem lett a legjobb abban a bizottságban, úgy, hogy ez volt a legkeményebb
, eléggé dúrván adták a jegyeket, míg a többinél azért röpködtek az 5-ösök is, itt meg egy sem lett (értsd alatta az enyémet
) -
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
erre gondolsz? Bővebben: link
-
Incognito
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem akarom, hogy bárki is megbántódjon (és most nem csak és kizárólag a PH! ról beszélek), de az emberek néha gondolkozhatnának is, mielőtt cselekednek. Sajnos én is ilyen voltam (és emiatt valószínű nem is leszek soha 100%-ig boldog), de mostanra megpróbálok ésszerűen élni. El kell érni egy bizonyos szintet, hogy a társadalom ''igazán'' hasznos tagja lehess. Még nekem is nagyon sokat kell tanulnom (de állítólag fejlődőképes vagyok
).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, eléggé dúrván adták a jegyeket, míg a többinél azért röpködtek az 5-ösök is, itt meg egy sem lett (értsd alatta az enyémet