- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Kösz mbit, szvsz megtudom védeni magam. Még fasterrel szemben is.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Faster rosszul fogalmaztam abban a topikban, mint már a ringben is írtam, nem a normális szót kellett volna használnom.
Mindezek mellett számomra továbbra is érthetetlen miért használnak a ''nők'' retiküllt, és vajon a férfiak miért nem. Egyébként igazad van , nem csipázom a retikülös csajokat, (a válltáska az más) , mert valószínűleg többet foglalkoznak a külsejükkel (mindig pöpeccül nézzenek ki, valószínűleg ezért viszik magukkal a kis rúzst, stb...), mint esetleg a ''belsőjükkel''.
Magyarán mondva nem csipázom a ''macás'' csajokat, de ha nem zavarják a köreim, akkor engem teljesen hidegen hagynak (persze véleményem talán lehet).
ERdeya: nem hiszem . hogy egy olyan 24 éves , vezető pozicióban lévő embernek el kéne magyaráznom azt, hogyha pl.. egy kutyát ''ingerelnek'' az vissza fog harapni.
Ez vonatkozik rátok is, mindazonáltal mbitre is, teljes mértékben.
A '' mocsok drogos'' jelződet pedig amíg élek nem felejtem el
Mbit: Legalább az én kedvemért fejezd be ezt a gyerekes viselkedést. Semmi szükség rá, neked is csak a kutyás példát mondhatom... Ne incselkedj a többiekkel, bár ha neked ez a jó, akkro ne lepődj meg ha közutálat tárgya leszel.
faster: muszáj ezt? Legyen már annyi eszed, ha már másnak nincs, hogy nem szólsz vissza. Ha nem szólsz vissza , ő is lecsillapodik idővel, de így csak adod aláa lovat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Bittorrent topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- God of War - Kratos színésze szerint félrevezető lehet az első forgatási kép?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple Watch Ultra3 2028.09.19.-ig garanciás
- Asus TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest