Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- AMD FX
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Na tök jó. egy óra múlva indulunk, megyünk bakterhallba, meg akropolisba gyereknapot ünnepelni
No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Szal bemelegítés bakterba, majd akro, és akkor hajjaj
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg 
-más-
Tök jó, tegnap megjött a frissen csinált bankzsugám. A ''pirosautórepesztanagyzöldpusztába'' sztájlt választottam, mert megérdemlem
kértem ladásat, de nem kaptam
Annyira komoly, csak meg kéne keresni azt a papírt, amire a pin kódom van felírva. csak nem tudom, hogy hova tettem 
Hihetetlen, hogy hogy repül az idő. mintha most iratkoztam volna be 9-be. és máris érettségi, nemsokára meglesz a jogsim, ha sikerül megnősülök, gyerekeim lesznek, lenyugdíjaznak, majd meghalok... Közben meg térdelés ezerrel...
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg