- Monitor hiba topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Google Home/Nest
Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
Az eszem megáll, és nagyon gyorsan:
[L]http://index.hu/tech/jog/cdugy0618/[/L]
és mellé nézzétek meg az amazon.com-os árakat.
Hörr.
---
Rog! Kva jó a mercid, régi nagy szerelmem nekem is, grat hozzá! :) -
Lunatic
aktív tag
Én inkább Rogot hiányolom mostanában, bár remélem csak szabadságon van. :)
Egyébként nem akartam ennek új topikot nyitni, de nem tudja vki, miért áll le a Total Commander letöltése, ha ftpzek és a háttérben töltést választom. Teljesen kiszámíthatatlan, van úgy, hogy több filet és leszed, de a jellemzőbb, hogy pár mega után, egyszerűen megáll, és nem megy tovább (mindig file szedése közben). Csak a megszakítás és a töltés folytatása segít. Más letöltőprogikkal nincsen semmi gond, az ftp szerver is jó.
Én mégis ragaszkodom a TC-hez, mert átláthatóbb számomra, de ez a megállogatása már nagyon bosszant. Szóval minden ötlet welcomed! -
Lunatic
aktív tag
-
-
Lunatic
aktív tag
ÚÚÚúúúútálom, amikor eltűnnek a dolgok.
:((( -
Lunatic
aktív tag
Szerintem nem rossz ötlet, hiszen tiszta gitárhangról már régóta nem beszélhetünk, koncerteken is effekt hegyek, a stúdió utómunkálatokról már nem is beszélve. Ez az egész technológia egy új hangzásvilágot nyit meg, ami színesíti a zenét. Amellett ott van még a hagyományos csatlakozó is.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest