Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ezt már olvastam máshol is, hogy téged nem érdekel a leírás. Akkor is és most is az a véleményem, hogy buta vagy, ha így gondolkodsz. A mai hülye weblapkészítőknek pedig bocsásd meg, hogy leírják, hogy mire jó a programjuk. Valahogy el is kell azt adni, erre nem gondoltál?
Képzeld el az internetet mindenféle szöveg nélkül, mindenhol csak ilyen fájlok lennének, hogy HS5Setup.exe, HC2setup.exe, FbxSetup.exe... Nyilván mindenki mindent megtalálna mindent, amire szüksége van, és tudná is, hogy mi mire való.
P.S.: amit te linkeltél, az a HyperCam exe-je. No comment.
Az a baj, hogy falrahányt borsó, amit neked mondunk, mert nem hallgatsz senkire.
Re: #3544: a főoldalról két kattintással már az exe-t lehet elérni, nincs semmiféle 404.
Re: #3546: az meg megint nem a mi hibánk, hogy te nem tudsz olvasni, vagy rossz helyre kattintasz. -
faster
nagyúr
csak azt ne mondd, hogy azért linkelted így, mert biztos kíváncsi vagyok a leírásra!
Nem mert nem írtam, én progit keresek, tehát a linkben exe legyen!
Szóval Bash segítőkészen belinkelt egy oldalt, ahonnan letölthetsz egy olyan programot, amit a gugli 2 mp alatt megtalált volna, erre te leb*szod, hogy mér nem az exét linkeli közvetlenül...
Te egy pszichopata vagy, és még csodálkozol, hogy utálnak téged.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hardcore café
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Valami baja van a tápomnak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- MÁV topic
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest