Hirdetés
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Sajnálom ,hogy megnit valmiféle vita alakult ki az off topicban a ph!-hanyagolása miatt , amit leírtam a 800.# postban, de kicsit tele lett a fejem és gondoltam nem írok inkább semmit.
Ez a post nem válasz senkinek az eddig elhangzottakra, csak el akarom mondani, hogy el lehetne azon is gondolkodni, hogy könnyű mindenkiben a hibát keresni, nem mondom, hogy megváltoztam, nem is hagytátok volna mert tudjátok hogy hamar kicsirdul nálma a bili. De inkább mostantól ha megjegyeztek valmit, vagy rám nézve ''sértőt'' írtok , nem fog érdekelni, csak vigyorgok majd magamban , hogy megmondtam.
Egyik moderátorunk azt tanácsolta anno annak idején, ha offolni akarok jöjjek ide, itt vagyok mint gondolom észrevettétek csak a két legutolsó off topicban voltam aktív.
Sajnálatomra
Esetelg ha valakinek gondja van velem az írja meg a ring topicban és ha lesz időm majd válaszolok rá.
Erre a postra nem kell válaszolni senkinek
És köszönöm annak aki visszatérített a PH-ra
Megpróbálok kevesebbet offolni, és megváltozni, de sajnos nem megyen egyik napról a másikra.
Köszönöm.
Aktív témák
- SMSL M300 MKII
- iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium 100% Akku, Apple Store vásárlás!
- Dell P2422H 24 col Full HD IPS LED használt monitor 2év garancia,ingyen garanciafutár MONITORCENTER
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest